11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 23 Views

Στα Χνάρια του Ξαβιέ Ντολάν το «Lilting», με Μπεν Γουίσο. Προβολή το Φθινόπωρο στην Ελλάδα. Δείτε το Τρέιλερ

Lilting1

Lilting1

Ο 34χρόνος βρετανός ηθοποιός  Μπεν Γουίσο, τον οποίο γνωρίσαμε με τον  ρόλο του ως Q στις τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ,  σε μια σινεφίλ στροφή στη καριέρα του, δεν αποδέχθηκε μόνο την τιμητική πρόταση των Queen για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι αλλά  είναι ο πρωταγωνιστής του «Lilting»( Τσάκισμα) μιας ταινίας που έχει ήδη προβληθεί στο Φεστιβάλ Σαντάνς τον Γενάρη και θα ανοίξει στις αίθουσες του Λονδίνου σε λίγες μέρες.

Lilting2

Η  ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Καμποτζιανό και μεγαλωμένο στην Αγγλία Χονγκ Κάου και η πλοκή κτίζεται πάνω σε μια μάνα που θρηνεί τον άδικο χαμό του γιού της, όταν ξαφνικά την επισκέπτεται ένας άγνωστος νεαρός που της αποκαλύπτει ότι ήταν ο εραστής του παιδιού της.

Είναι η δεύτερη ταινία σε διάστημα μερικών μηνών με την ίδια θεματολογία, προηγήθηκε ο Ξαβιέ Ντολάν με το κοινωνικό δράμα ο  «Τομ στη Φάρμα».Το φιλμ του Χονγκ Κάου θα προβληθεί το φθινόπωρο σε φεστιβάλ και στην Ελλάδα.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top