16
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 18 Views

Τα πόστερς αλλά και το πρώτο clip από το ” The Lobster”, του Γιώργου Λάνθιμου . Πρεμιέρα αύριο στις Κάννες

lobster2

lobster1

O Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις  είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της νέας , αγγλόφωνης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου (Κυνόδοντας, Άλπεις) με τίτλο «The Lobster».

Μια ασυνήθιστη ερωτική ιστορία σ’ενα δυστοπικό μέλλον, όπου αδέσμευτα άτομα, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί υποχρεούνται να βρούνε παρτενέρ μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν, μετατρέπονται σε ζώο της αρεσκείας τους και αφήνονται στο δάσος. Ένας απελπισμένος Άντρας διαφεύγει απο το Ξενοδοχείο στο Δάσος όπου ζούνε οι Μοναχικοί και εκεί ερωτεύεται, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες. Το “The Lobster” είναι μια ιστορία αγάπης αλλά όχι μια συμβατική ιστορία αγάπης. Παρατηρεί τους τρόπους και τις αιτίες που κάνουν κάποιους ανθρώπους να γίνουν ζευγάρια, και άλλους όχι. Είναι μια ιστορία για τις τρομακτικές επιδράσεις της μοναξιάς, τον φόβο του μοναχικού θανάτου, τον φόβο της μοναχικής ζωής και πάνω απ’ όλα τον φόβο του να ζεις μαζί με κάποιον. Το να αναγκάσουμε τους εαυτούς μας να μας αρέσει κάποιος είναι ένα είδος βασανιστηρίου. Το “The Lobster” προσπαθεί να ανακαλύψει τα συνώνυμα της αγάπης με λέξεις όπως φόβος, νόρμες, χρονικά περιθώρια, συνευρέσεις, συγχρονισμός, αθωότητα, ευημερία και ψέματα.

προχωρήστε το βίντεο στο 24:56

lobster2

O σκηνοθέτης δήλωσε πως είναι ευγνώμων που έχει την ευκαιρία να δουλέψει με σπουδαίους ηθοποιούς. «Η συνεισφορά τους στην ταινία θα εμπλουτίσει και θα επεκτείνει τον κόσμο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να εξερευνήσουνε. Επιπρόσθετα, η ομάδα μας παλιών και νέων συνεργατών μου δίνει αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό να ξεκινήσω να κάνω την ταινία.»

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top