17
ΙΟΥΝΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 20 Views

Τα τρία νέα πρότζεκτ του Βέρνερ Χέρτσογκ

hetz

hetz

O πολυτάλαντος και πολυπράγμονας Βέρνερ Χέρτσογκ, που αυτό το καιρό κάνει τον γύρω των φεστιβάλ με την συνέντευξη-ντοκιμαντέρ “Meeting Gorbachev”, μίλησε σε συνέντευξη στο Φεστιβάλ του Τορόντο όχι για ένα, όχι για δύο αλλά για τρία νέα πρότζεκτ τα οποία ετοιμάζει και συμμετέχει.

Το πρώτο, στο οποίο έδωσε το κωδικό όνομα Huckleberry, είναι κάποια ταινία μεγάλου franchise για την οποία δεν του επιτρέπεται να πει τίποτα προς το παρόν. Σε αυτό θα συμμετέχει ως ηθοποιός, κάτι που έχει να κάνει από το 2012 όπου έπαιξε τον κακό Μίστερ Μπιγκ στο “Jack Reacher,” δίπλα στον Τομ Κρουζ. Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει φήμες πως ίσως πρόκειται να παίξει πάλι με τον Τομ Κρουζ στη συνέχεια του Top Gun.

To δεύτερο πρότζεκτ του για το οποίο τα γυρίσματα τελείωσαν πρίν λίγο καιρό είναι μία ταινία στην Ιαπωνία, γυρισμένη στα ιαπωνικά παρόλο που ο ίδιος δεν μιλάει τη γλώσσα. Βασίστηκε όπως είπε σε έναν πολύ καλό μεταφραστή αλλά και στους ηθοποιούς οι οποίοι αυτοσχεδίαζαν τον διάλογο γύρω από κάποια κομβικά θέματα που έπρεπε να συμπεριληφθούν ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή της ταινίας.

Παράλληλα, ετοιμάζει ένα ντοκυμαντέρ με το BBC για τον συγγραφέα Μπρους Τσάτγουικ με τον οποίο διατηρούσαν φιλία που διήρκησε μέχρι τον θάνατο του συγγραφέα. Γι’αυτή τη δουλειά ταξίδεψε στην Αργεντική και την Αυστραλία, μέρη στα οποία έζησε και έγραψε ο Τσάτγουικ.

 

Παράλληλα συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top