17
ΙΟΥΝΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 26 Views

Τρέιλερ: Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στη πιο ιστορική-και τρελή- κλοπή αρχαίων του Μεξικού

201813586_1_-_h_2018

201813586_1_-_h_2018

 

Τα Χριστούγεννα του 1985 έγινε στο Μεξικό η μεγαλύτερη ληστεία αρχαιολογικών ευρυμάτων της χώρας, με πάνω από 140 αντικείμενα να έχουν κλαπεί από το μουσείο. Η ιστορία αυτή έχει γίνει σχεδόν μύθος, και τώρα έγινε και μία κωμική ταινία από τον σκηνοθέτη Αλόνζο Ρουιζπαλάσιος.

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ πρωταγωνιστεί ως γιος μιας μεσοαστής οικογένειας ο οποίος όμως είναι το ίδιο αποτυχημένος ως ληστής όσο είναι και ως φοιτητής κτηνιατρικής. Όταν κάποια μέρα δεν αντέχει άλλο τα όσα ακούει από την οικογένειά του σχετικά με το πόσο αποτυχημένος είναι στη ζωή του, αποφασίζουν με έναν φίλο του να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που προκάλεσε ένας σεισμός στο μεγαλύτερο μουσείο της χώρας και να κλέψουν αντικείμενα μικρού όγκου αλλά μεγάλης αξίας από εκεί.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα τρελό κυνηγητό στη ζούγκλα με την αστυνομία να είναι το ίδιο κωμική στα λάθη της όσο οι ληστές στα δικά τους.

Αν και η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία, οι δύο πραγματικοί ληστές δεν ήθελαν να συμμετέχουν στην δημιουργία της. Δείτε το τρέιλερ.

 

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top