15
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 12 Views

Πρώτο επίσημο τρέιλερ για το “The Sea of Trees” του Γκας Βαν Σαντ

635914888596834787

635914888596834787

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακόναχι, Κεν Γουατανάμπε και Ναόμι Γουότς. Ο Άρθουρ Μπρέναν(Μακόναχι) αντιμετωπίζει προβλήματα στη ζωή του και αποφασίζει να πάει στην Ιαπωνία στο δάσος Αοκιχαγκάρα, τοποθεσία γνωστή για τις πολλές αυτοκτονίες που σημειώνονται εκεί,  με σκοπό να αυτοκτονήσει όπως τόσοι άλλοι, πριν από αυτόν. Καθώς βρίσκει την τοποθεσία που θέλει για να αυτοκτονήσει, συναντά έναν άλλο άντρα, τον Τακούμι Νακαμούρα(Γουατανάμπε) ο οποίος έχει χάσει το δρόμο του. Η συνάντηση θα σταθεί σημαντική για τους δυο άντρες καθώς μαζί θα κάνουν ένα ταξίδι αναζήτησης και επιβίωσης δίνοντας την ευκαιρία στον Άρθουρ να ξαναβρεί τη θέλησή του για ζωή και ωθώντας  τον, να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του.

Το έργο προβλήθηκε στο Φ.Καννών 2015, με το δημοσιογραφικό κόσμο να το αποδοκιμάζει . Άγνωστος παραμένει ο λόγος της αναβολής της κυκλοφορίας του, για σχεδόν ένα χρόνο. Ίσως ο σκηνοθέτης Γκας Βαν Σαντ, πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές. Το κοινό της Ιταλίας θα υποδεχθεί πρώτο παγκόσμια τη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη στις 14 Απριλίου και μερικές εβδομάδες αργότερα θα το δούμε και στην Ελλάδα.

Tagged with:
RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top