09
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 42 Views

Το Σάββατο στις Κάννες το βάπτισμα του πυρός για Γκας Βαν Σαντ και Μάθιου Μακόναχι. Βγήκε σήμερα το τρέιλερ του”The Sea Of Trees”

ooo

Η ταινία του Γκας Βαν Σαντ “The Sea Of Trees”  ξεκίνησε ως φιλόδοξο πρότζεκτ στις περσινές Κάννες όπου κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή της. Φέτος επιστρέφει στο φεστιβάλ σαν μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακόναχι, Κεν Γουατανάμπε και Ναόμι Γουότς. Ο Άρθουρ Μπρέναν(Μακόναχι) αντιμετωπίζει προβλήματα στη ζωή του και αποφασίζει να πάει στην Ιαπωνία στο δάσος Αοκιχαγκάρα, τοποθεσία γνωστή για τις πολλές αυτοκτονίες που σημειώνονται εκεί,  με σκοπό να αυτοκτονήσει όπως τόσοι άλλοι, πριν από αυτόν. Καθώς βρίσκει την τοποθεσία που θέλει για να αυτοκτονήσει, συναντά έναν άλλο άντρα, τον Τακούμι Νακαμούρα(Γουατανάμπε) ο οποίος έχει χάσει το δρόμο του. Η συνάντηση θα σταθεί σημαντική για τους δυο άντρες καθώς μαζί θα κάνουν ένα ταξίδι αναζήτησης και επιβίωσης δίνοντας την ευκαιρία στον Άρθουρ να ξαναβρεί τη θέλησή του για ζωή και ωθώντας  τον, να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του.

Ο Γκας Βαν Σαντ είχε κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα για την ταινία “Elephant” ενώ η πιο πρόσφατη συμμετοχή του στο φεστιβάλ των Καννών ήταν το 2007 με το «Paranoid Park». Η ταινία “The Sea Of Trees” θα προβληθεί το Σάββατο το βράδυ στο φεστιβάλ αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top