10
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Τίθεται εν αμφιβόλω και το Φεστιβάλ Τραϊμπέκα. Αν γίνει τότε το ” Monday” του Παπαδημοτρόπουλου θα είναι εκεί!

Monday_Tribeca

Monday_Tribeca

Λέγεται ότι θα αναβληθεί εξαιτίας του γνωστού ιού, εάν τελικά πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Τραιμπέκα της Νέας Υόρκης( 15-26 Απριλίου), τότε η  τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου ( Suntan, Wasted Youth), θα είναι εκεί. Θα προβληθεί στην ενότητα Spotlight Narrative , η οποία φιλοξενεί ταινίες καταξιωμένων σκηνοθετών και ηθοποιών και αποτελεί σημαντική πλατφόρμα για τις πιο ενδιαφέρουσες και αναμενόμενες ανεξάρτητες ταινίες της χρονιάς.

To Monday αφηγείται την ιστορία του Mickey (Stan) και της Chloe (Gough), δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Chloe πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον τον Βρετανό Rob Hayes αλλά και τον Παπαδημητρόπουλο και αποτελεί «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες».

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top