15
ΜΑΡΤΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 119 Views

Τρέιλερ: Η Κίρα Νάιτλι πρωτοπορεί στο Παρίσι στην “Colette”

Colette

ColetteH Κίρα Νάιτλι φοράει πάλι ρούχα εποχής για να υποδυθεί την συγγραφέα Γκαμπριέλ Κολέτ σε μία ταινία που κέρδισε τις εντυπώσεις στο φετινό Sundance Festival.

Η Κολέτ έρχεται στο Παρίσι για να ζήσει με τον σύζυγό της, τον επιτυχημένο συγγραφέα τον “Γουίλι”(Ντόμινικ Γουέστ). Ο Γουίλι πείθει την Κολέτ να γράψει ένα μυθιστόρημα και να το εκδόσουν με το όνομά του. Aυτή γράφει ένα ημιβιογραφικό βιβλίο το οποίο γίνεται μεγάλη επιτυχία σε όλη τη Γαλλία προκαλώντας αλλαγές στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας. Η ηρωίδα είναι μία ζωηρή κοπέλα από την επαρχία, η Κλωντίν. Η Κολέτ και ο Γουίλι γίνονται κεντρικές φιγούρες στη ζωή του Παρισιού και τα βιβλία με τις περιπέτειες της Κλωντίν συνεχίζουν να εκδίδονται. Τι γίνεται όμως με τα πνευματικά δικαιώματα; Για να βρει ξανά τη φωνή της η Κολέτ πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια που της βάζει η εποχή της φέρνοντας έτσι μία επανάσταση στην λογοτεχνία, την μόδα και την σεξουαλική έκφραση.

Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Γουάς Γουεστμορλαντ τον οποίο μάθαμε καλύτερα από το Still Alice.

 

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top