14
ΜΑΡΤΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 39 Views

Τρέιλερ: Η Κλόι Γκρέις Μόρετζ υπομένει ‘θεραπεία’ αλλαγής σεξουαλικών προτιμήσεων στο ‘The Miseducation of Cameron Post’

The-Miseducation-of-Cameron-Post

The-Miseducation-of-Cameron-Post

Η σκηνοθέτης Ντεσιρέε Ακχαβάν μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα της ‘Εμιλυ Μ. Ντάνφορθ, The Miseducation of Cameron Post.

Σε αυτό ακολουθούμε την Κάμερον(Κλόι Γκρέις Μόρετζ) την οποία υποχρεώνουν οι γονείς της να πάει σε μία από τις κατασκηνώσεις που υπάρχουν στις ΗΠΑ και υπόσχονται να παύσουν την ομοφυλοφιλία επειδή την ημέρα του χωρού της αποφοίτησης από το σχολείο την έπιασαν να φιλά μία κοπέλα.

Την κατασκήνωση διευθύνουν η αυστηρή Δρ. Λίντια Μαρς(Τζένιφερ Ελ) και ο αιδεσιμότατος Ρικ(Τζον Γκάλαγκερ Τζ.) ο οποίος είναι και παράδειγμα θεραπευμένου. Το κέντρο είναι βασισμένο στην μετάνοια για την έλξη προς το ίδιο φύλο. Αντιμέτωποι με τέτοια άρνηση και μη ανεκτικότητα η Κάμερον βρίσκει νέους φίλους εκεί με τους οποίους δημιουργούν ισχυρούν δεσμούς στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top