11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 36 Views

“Ταξίδι προς τη Μητέρα” το επόμενο βήμα της Αντέλ Εξαρχόπουλος

Voyage vers la mére

Adele Exarhopoulos

To “Voyage vers la mere(Ταξίδι προς τη μητέρα)” είναι μια ταινία του Ρώσσου Μιχαήλ Κοζιρέβ-Νεστέροβ που συζητείται αρκετά καθώς είναι το επόμενο βήμα της Αντέλ Εξαρχόπουλος μετά την “Ζωή της Αντέλ”, ταινία που την έκανε τη νεότερη κάτοχο χρυσού φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013. Πρόκειται για την ιστορία του Μαξίμ που αναζητώντας την μητέρα του η οποία τον είχε εγκαταλείψει επανασυνδέεται με την αδερφή του και είναι βασισμένο σε βιβλίο του Nicolas Planchais.

Ο Μαξίμ(Αρτέμ Αλεξέγιεφ) είναι ένας νεαρός Μοσχοβίτης που κάνει το ταξίδι από την πατρίδα του μέχρι τη Νότια Γαλλία για να δει τη μητέρα του. Όταν τη βρίσκει είναι βαριά άρρωστη και ο ξαφνικός χαμός της είναι ένα οδυνηρό σοκ γι’αυτόν. Μέσα στο πένθος του επανασυνδέεται με την Γαλλίδα αδερφή του(Αντέλ Εξαρχόπουλος) με την οποία δεν είχαν ποτέ πολλές σχέσεις. Παρόλο που δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα, ο κοινός τους πόνος γίνεται μια ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά.
Δείτε το τρέιλερ.


Voyage vers la mére

Tagged with:

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top