16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 262 Views

To 2018 ήταν η χρονιά του: Οι ταινίες που μας έκαναν να θυμηθούμε τα ταλέντα του Ίθαν Χωκ

Deadline Hollywood Presents THE CONTENDERS 2017, Portrait Studio, Los Angeles, USA - 04 Nov 2017

Deadline Hollywood Presents THE CONTENDERS 2017, Portrait Studio, Los Angeles, USA - 04 Nov 2017

Το 2018 ήταν αδιαμφισβήτητα μια πολύ καλή χρονιά για τον Ίθαν Χωκ. Η ερμηνεία του ως παπά μπροστά σε πάμπολλα ηθικά διλήμματα στην ταινία First Reformed(Ακρότητες) θεωρείται πως θα είναι στις υποψηφιότητες των Όσκαρ, η χαλαρή γοητεία του ξεχώρισε στην καλοκαιρινή ρομαντική κομεντί Juliet, Naked(Η Τζούλιετ, Γυμνή), αυτό το καιρό εντυπωσιάζει το κοινό επί σκηνής στο Μπρόντγουεϊ στο θεατρικό έργο του Σαμ Σέπαρντ True West, ενώ η νέα του σκηνοθετική προσπάθεια, Blaze, χαίρει αναγνώρισης μεταξύ των indie ταινιών.

Το Blaze, η τέταρτη ταινία που σκηνοθετεί ο Χωκ, έχει σαν ήρωα έναν άγνωστο σχεδόν τραγουδιστή της κάντρι μουσικής, τον Μπλέιζ Φόλι από το Τέξας, έναν ήρωα που διάλεξε ο Χωκ ακριβώς επειδή δεν ήταν σουπερ σταρ, ούτε υπερβολικά ταλαντούχος, αλλά ένας άνθρωπος σχετικά συνηθισμένος που προσπαθούσε πολύ αλλά όχι πάντα σωστά. Ήθελε να δείξει τις μικρές επιτυχίες και τις μεγάλες σκοτεινές περιόδους στη ζωή του.

Η ταινία Blaze θα προβληθεί στην Ελλάδα την άνοιξη. Όσο για τον Χωκ, κοιτώντας τα επόμενα προτζεκτ στα οποία συμμετέχει φαίνεται πως θα συνεχίσει και το 2019 την ίδια καλή πορεία.

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top