29
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 10 Views

Επίσημο τρέιλερ για την ” Βασίλισσα της Ερήμου” του Βέρνερ Χέρτσογκ

queen

queen_of_the_desert-620x414

Η νέα ταινία του Βέρνερ Χέρτσογκ έκανε  πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου και θα προβληθεί στις αίθουσες το φθινόπωρο, σήμερα όμως βγήκε το πρώτο τρέιλερ.Στην Βασίλισσα της Ερήμου θα δούμε την ιστορία της χαρτογράφου, ιστορικού, αρχαιολόγου, διπλωματικής αντιπροσώπου, κατασκόπου που βοήθησε να δημιουργηθούν τα κράτη του Ιράκ και της Ιορδανίας, της Γερτρούδης Μπελ.

Μη μπορώντας να βρει έναν κατάλληλο σύζυγο στην Αγγλία, η Γερτρούδη Μπελ έφυγε για ένα ταξίδι στην Τεχεράνη. Ύστερα από μια τραγική σχέση με τον διπλωμάτη Χένρι Κάντογκαν αποφασίζει να αφήσει την προσωπική της ζωή στην άκρη και να εξερευνήσει την περιοχή. Κατά την περίοδο της διάλυσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας αυτή μαθαίνει τις ντόπιες γλώσσες, μεταφράζει τη λογοτεχνία και συναντά επιφανείς μουσουλμάνους στο Κάιρο, τη Μπασρά και τη Βαγδάτη κερδίζοντας με το θάρρος και τον σεβασμό που τους δείχνει την εμπιστοσύνη τους. Σαν ενδιάμεσος μεταξύ της Ανατολής και της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, συμβάλει σημαντικά στην οριοθέτηση των κρατών στην περιοχή ύστερα από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Νικόλ Κίντμαν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και συμπρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζέιμς Φράνκο και Ντάμιαν Λούις.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

queen

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top