09
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 23 Views

Περιμένοντας το Όσκαρ… ο Λινκλέιτερ φτιάχνει τη θεματική συνέχεια του ‘Boyhood’

thats_what_im_talking_about-620x465

thats_what_im_talking_about-620x465

Ύστερα από τις πρόσφατες επιτυχίες του Before Midnight(Πριν τα Μεσάνυχτα) και Boyhood(Μεγαλώνοντας) οι οποίες τον έκαναν γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ είναι μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες για την χρονιά αυτή. Η ταινία That’s What I’m talking About θεωρείται μια θεματική συνέχεια της πρώτης του ταινίας, Dazed and Confused(Νεανικά Μπερδέματα), η οποία βγήκε το 1994 και μας σύστησε εκτός από τον ίδιο και ταλέντα όπως ο Μάθιου Μακόναχι, ο Μπεν Άφλεκ και η Μίλα Γιόβοβιτς, ενώ ο ίδιος θεωρεί πως είναι και κατά κάποιο τρόπο μια συνέχεια του Boyhood.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά «Τελείωσα τα γυρίσματα πρόσφατα και δεν έχει άλλη σχέση με το Dazed and Confused πέρα από το ότι τοποθετείται χρονικά τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ένας από τους χαρακτήρες πάει στο πανεπιστήμιο. Είναι μια ταινία για το πως διασκεδάζουν. Είναι περισσότερο για την αρχή του σχολείου παρά για το τέλος του σχολικού έτους. Υποθέτω προσωπικά ή αυτοβιογραφικά κινείται περίπου σε αυτή τη σφαίρα, αλλά είναι επίσης και μια συνέχεια του Boyhood, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Δεν ξέρω αν μία ταινία μπορεί να θεωρηθεί συνέχεια δύο διαφορετικών ταινιών, αλλά ξεκινάει εκεί ακριβώς που τελειώνει το Boyhood με έναν τύπο που πάει στο πανεπιστήμιο και γνωρίζει τους νέους του συγκατοίκους και ένα κορίτσι. Συμπίπτει με το τέλος του Boyhood».

Η ταινία χρονικά είναι τοποθετημένη στο 1980 στην Αμερική όπου ένας πρωτοετής φοιτητής μετακομίζει στον κοιτώνα του και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη φοιτητική ζωή μαζί με την ομάδα μπέιζμπολ στην οποία ανήκει και η οποία τον πηγαίνει από πάρτυ σε πάρτυ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Blake Jenner, Ryan Guzman, Tyler Hoechlin, Wyatt Russell και Zoey Deutch.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top