11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 16 Views

Κάννες: Η Σάλμα Χάγιεκ τρώει την καρδιά ενός δράκου στο τρέιλερ της ταινίας ‘Tale Of Tales’

sh

sh

«Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν τρία γειτονικά βασίλεια κι εκεί βασίλευαν από τα μαγικά τους κάστρα βασιλιάδες και βασίλισσες, πρίγκιπες και πρίγκίπισσες. Ο ένας βασιλιάς ήταν ελευθέρων ηθών, τον άλλο βασιλιά τον κρατούσε αιχμάλωτο ένα παράξενο πλάσμα και η βασίλισσα του τρίτου ήθελε τόσο ένα παιδί που θα έκανε τα πάντα για να το αποκτήσει.»

Η ταινία “Tale of tales” του Ιταλού Ματέο Γκαρόνε είναι μια από τις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα και διαγωνιστούν στις φετινές Κάννες. Είναι μία από τις τρεις ταινίες Ιταλών σκηνοθετών στο διαγωνιστικό τμήμα και στο τρέιλερ, αν και χωρίς πολλά λόγια είναι γεμάτο βασιλιάδες και βασίλισσες, φανταστικά κουστούμια και σκηνικά, μυθικά πλάσματα και μαγεία.

Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο σε μια συλλογή παραμυθιών του 17ου αιώνα από του Τζιανμπατίστα Μπασίλε και πρωταγωνιστούν η Σάλμα Χάγιεκ, ο Βενσαν Κασέλ, ο Τζον Σι Ράιλι και ο Τόμπι Τζόουνς.

Ελισάβετ Παπανικολάου

CC8DR7RWgAAl3ps il_racconto_dei_racconti___vincent_cassel_e_stacy_martin tale-of-tales-cassel

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top