17
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Νέες ταινίες από τους Γουονγκ Καρ Γουάι, Λικ Μπεσόν και Κριστόφ Λαμπέρ

wong kar wai

wong kar wai

Στο ρόλο του παραγωγού θα αρκεστούν οι Γουονγκ Καρ Γουάι, Λικ Μπεσόν και Κριστόφ Λαμπέρ. Ο Γουονγκ Καρ Γουάι θα αναλάβει την παραγωγή της πρώτης ταινίας από την κινεζική εταιρία Alibaba Pictures, το κινηματογραφικό παρακλάδι του κολοσσού του διαδικτυακού εμπορίου Alibaba. Η ταινία έχει τον τίτλο Bai Du Ren(Πορθμέας) και πρωταγωνιστή τον Τόνι Λιούνγκ, αγαπημένο πρωταγωνιστή των ταινιών του Καρ Γουάι, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου καθώς και την σκηνοθεσία θα κάνει ο Κινέζος συγγραφέας Ζιαζιά Ζανγκ . Η ταινία είναι βασισμένη σε σύντομη ιστορία του Ζανγκ για όσους έχουν δυσκολία να «περάσουν στην άλλη πλευρά».

barrysonnenfeld

Η εταιρία EuropaCorp, ιδιοκτησίας Λικ Μπεσόν και Κριστόφ Λαμπέρ, ανέλαβε την παραγωγή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Μπάρι Σόνενφελντ (Men In Black 3) «9 Ζωές». Πρόκειται για κωμωδία με θέμα έναν μανιώδη με τη δουλειά του μπίζνεσμαν ο οποίος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει αφού ύστερα από ένα ατύχημα βρίσκεται παγιδευμένος στο σώμα της γάτας της οικογένειας. Ο σκηνοθέτης δήλωσε ενθουσιασμένος για την ομάδα με την οποία θα δουλέψει προσθέτοντας πως ίσως έτσι ξεπεράσει και την σοβαρή αλλεργία και την αντιπάθειά του για τις γάτες.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top