11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 54 Views

Ο Γουές Άντερσον αφιερώνει την νέα του ταινία στην 4η εξουσία. Συμμετέχουν… οι πάντες!

anderson-french-dispatch-release

anderson-french-dispatch-release

Μία  ταινία αποκύημα της φαντασίας των μόνιμων σεναριογράφων του δημιουργού,  με θέμα τους δημοσιογράφους , που βρίσκονταν στο μέτωπο κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και επικεντρώνεται σε τρεις ιστορίες, είναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας ,  για την νέα ταινία του Γουές Άντερσον. Γυρίστηκε στη Γαλλία και φέρει τον τίτλο “The French Dispatch”( Η Γαλλική Αποστολή).

Ο Άντερσον πάντα κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό την πλοκή των ταινιών του, η προηγούμενή του, ¨Το Νησί των Σκύλων” ήταν η πιο πολιτική του, λογικά και αυτή που ετοιμάζει τώρα θα έχει πολιτική χροιά. Το καστ είναι ξανά εντυπωσιακό και η προώθηση της ταινίας ξεκίνησε για τα καλά. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξόδου της στην Αμερική θα γίνει στις 24 Ιουλίου, με πιθανή συμμετοχή της ταινίας και στο Φεστιβάλ Καννών το Μάιο.  Στην Ελλάδα ,όπως συμβαίνει συνήθως θα προβληθεί μετά το καλοκαίρι.

Τα μέλη του καστ μεταξύ άλλων  είναι: Τίμοτέ  Σαλαμέ, Λέα Σειντού,  Μπενίτσιο Ντελ Τόρο,  Ματιέ Αμαλρίκ, Τζέφρι Ράιτ, Μπιλ Μάρεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμπαντ και Τίλντα Σουίντον.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top