16
ΜΑΡΤΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 99 Views

Ο Ήθαν Χοκ στο ρόλο του τζαζίστα Τσετ Μπέικερ

Ethan Hawke

Ethan Hawke

Ο ρόλος του Αμερικανού τρομπετίστα της τζαζ Τσετ Μπέικερ ενδιέφερε από καιρό τον Ήθαν Χοκ και θα του δοθεί τελικά  η ευκαιρία να τον υποδυθεί στην ταινία “Born to be blue” που ετοιμάζει ο Ρόμπερτ Μπουρντό (That Beautiful Somewhere, Dry Whiskey). Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Κάρμεν Ετζόγκο(The Purge: Anarchy) και ο Κάλουμ Κίθ Ρένι(Memento).

Ο Τσετ Μπέικερ έγινε γνωστός ως εκπρόσωπος της cool jazz για το απαλό του παίξιμο, αλλά και για τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις αφού ήταν εθισμένος στην ηρωίνη. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αρχική θεαματική άνοδό του, την ύστερα από μια σκοτεινή περίοδο επάνοδό του, αλλά και τον θυελλώδη ερωτικό δεσμό που τον έκανε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που έπαιζε και να τον βοηθήσει να βρει τη λύτρωση.

Ο Μπουρντό έχει επίσης γράψει το σενάριο της ταινίας, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει τη μικρού μήκους ταινία “The Deaths of Chet Baker” με θέμα τον μυστηριώδη θάνατο του Μπέικερ. Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται αυτό το καιρό στον Καναδά.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top