11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 49 Views

H Μέριλ Στριπ στο ρόλο της πιο φάλτσας τραγουδίστριας του κόσμου

Η νέα ταινία του Στίβεν Φρίαρς θα είναι βασισμένη ξανά σε πραγματική προσωπικότητα, αλλά αυτή τη φορά σε ένα χαρακτήρα όχι τόσο τραγικό όσο η “Φιλομένα”. Στην «Φλόρενς» θα δούμε τη ζωή της πιο φάλτσας τραγουδίστριας που πέρασε από την όπερα, της Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, την οποία θα υποδυθεί η Μέριλ Στριπ.

Η Φόστερ Τζενκινς ήταν μια πλούσια κληρονόμος και κοσμική προσωπικότητα από την Αμερική η οποία πάντα ήθελε να κάνει καριέρα στην όπερα, χωρίς όμως να έχει κανένα απολύτως ταλέντο στο τραγούδι. Πεπεισμένη πως η φωνή της ήταν υπέροχη ξεκίνησε την καριέρα της το 1912, στα 44 της, και χρησιμοποίησε τα χρήματά της για να εξασφαλίσει συμμετοχές σε διάφορες παραγωγές. Τελικά έγινε γνωστή αφού ο κόσμος πήγαινε να τη δει για να γελάσει. Η ίδια πίστευε πως όσοι γελάνε μαζί της το κάνουν από ζήλια, ενώ για τους κριτικούς της έλεγε πως «μπορεί να λένε πως δεν τραγουδάω καλά, αλλά ποτέ δεν θα πουν πως δεν τραγουδάω».

Συμπρωταγωνιστής της Μέριλ Στρίπ θα είναι ο Χιού Γκραντ που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Φόστερ Τζενκινς, τον ηθοποιό και μετέπειτα μάνατζέρ της Σέιντ Κλερ Μπέιφιελντ ο οποίος πάντα προσπαθούσε να τηνν προστατεύσει από την πραγματικότητα και τις κακές κριτικές.

Επειδή η ταινία είναι ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής, για όσους ανυπομονούν και θέλουν μια ακρόαση του πραγματικού ταλέντου της Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, υπάρχει αυτή η μοναδική ηχογράφηση του κομματιού «Der Hölle Rache» που τραγουδά ως Βασίλισσα της Νύχτας στην όπερα του Μότσαρτ «ο Μαγικός Αυλός».

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top