29
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 68 Views

O Ματ Ντέιμον αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο στη νέα ταινία του Ζανγκ Γιμού

MattDamon

Damon_Lau_GreatWall

Ο Ματ Ντέιμον συμμετέχει τελικά στο καστ της επόμενης ταινίας του Ζανγκ Γιμού ‘The Great Wall’. Το όνομά του ήταν από τα πρώτα που είχαν ακουστεί, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων του Ντέιμον δεν ήταν βέβαιο πως θα μπορούσε να συμμετέχει.

Μαζί με τον Ντέιμον ανακοινώθηκε επίσημα πως θα συμμετέχουν και ο Πέντρο Πασκάλ που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Game of Thrones, αλλά και Γουίλεμ Νταφόε. Επίσης θα παίζουν πλήθος άξιοι Κινέζοι ηθοποιοί όπως ο Άντι Λάου, η Τζινγκ Τιάν, ο Ζανγκ Χανιού, ο Έντι (Γιουγιάν) Πενγκ, καθώς και νεώτεροι ηθοποιοί όπως το πρώην μέλος του συγκροτήματος EXO, Λου Χαν.

Η ταινία είναι βασισμένη σε μια ιδέα του διευθυντή της Legendary, Τόμας Ταλ, και του σεναριογράφου του World War Z, Μαξ Μπρουκς και πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγωγή που θα έχει ποτέ γυριστεί στην Κίνα για το παγκόσμιο κοινό.

Στην Κίνα του 15ου αιώνα μια ομάδα με τους καλύτερους πολεμιστές θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την ανθρωπότητα ενάντια σε ένα στρατό από μυθικά πλάσματα σε ένα από τα πιο γνωστά μνημεία του κόσμου, το Σινικό Τείχος.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top