11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 34 Views

Ο Βενσάν Κασέλ απειλείται από την ανεξαρτησία της σκέψης στην ταινία “Partisan”

partisan

partisan

Η ταινία “Partisan”στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βενσάν Κασέλ και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο φεστιβάλ Σάντανς είναι ήδη μια από τις πιο πολυσυζητημένες του φεστιβάλ.

Ο χαρισματικός Γκρέγκορι(Κασέλ) κάνοντας μια βόλτα του στην μαιευτική πτέρυγα ενός νοσοκομείου γοητεύει την Σουζάνα που μόλις έχει γίνει μητέρα. Έντεκα χρόνια αργότερα αυτή και ο γιος της, Αλεξάντερ, ζουν στην κλειστή κοινότητα του Γκρέγκορι, μια κοινότητα που προστατεύει τις ευάλωτες γυναίκες και τα παιδιά τους από τον έξω κόσμο. Ο Αλεξάντερ είναι ο πιο αγαπημένος μαθητής, ο μεγαλύτερος γιος και καλύτερος υπάλληλος του Γκρέγκορι στην βιοτεχνία του στην οποία τα παιδιά εκπαιδεύονται να κάνουν επικίνδυνες αποστολές προκειμένου να προσφέρουν στην ομάδα. Ο Γκρέγκορι όμως αισθάνεται πως απειλείται από την εξερευνητική φύση του αγοριού και φοβάται πως δεν τον αγαπάει πια. Στο μεταξύ ο Αλεξάντερ αρχίζει να δείχνει ανεξαρτησία στη σκέψη.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Αριέλ Κλάινμαν ο οποίος έχει κερδίσει το 2011 το βραβείο της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ Σάντανς για την ταινία μικρού μήκους “Deeper Than Yesterday”.

Δείτε το τρέιλερ και εικόνες από την ταινία.

partisan_1-620x348 partisan_2-620x348 partisan_3-620x348 partisan_4-620x348 partisan_poster-620x620

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top