12
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 41 Views

Ξεκινάει την νέα του ταινία ο Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον- Άκυρο όμως το ντοκιμαντέρ για τον Bill Clinton

martin-scorsese

martin-scorsese

Αφού εξασφάλισε επιτέλους την χρηματοδότηση της ταινίας “Silence”, ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει τα γυρίσματα. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιάπωνα Λογοτέχνη Σουσακού Έντο  για έναν Πορτογάλο Ιησουίτη ιερωμένο που καταδιώκεται στην Ιαπωνία τον 17ο αιώνα.

Ο Σκορσέζε δηλώνει πολύ ευχαριστημένος που επιτέλους θα προχωρήσει αυτή η ταινία γιατί προσπαθούσε εδώ και είκοσι χρόνια να τη γυρίσει. Θα πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Άντριου Γκάρφιλντ, Άνταμ Ντράιβερ και Ταντανόμπου Ασάνο.

Ο Γκάρφιλντ θα έχει τον ρόλο του πάτερ Ροντρίγκες, ενός Πορτογάλου Ιησουίτη του 17ου αιώνα ο οποίος ταξιδεύει στην Ιαπωνία με έναν συνάδελφό του προκειμένου να ερευνήσει κατά πόσον αληθεύουν οι φήμες πως ο μέντοράς του έχει εγκαταλείψει την Θρησκεία. Όταν φτάνει εκεί βρίσκει πως ο χριστιανικός πληθυσμός έχει κρυφτεί επειδή βρίσκεται υπό διωγμό από τις αρχές. Ο Νίσον θα κάνει έναν ιερωμένο που έφτασε εκεί μια δεκαετία νωρίτερα και αγνοείται.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 30 Ιανουαρίου στην Ταϊβάν και αναμένεται στις αίθουσες το 2016.

Από την άλλη όμως το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε τα τελευταία δύο χρόνια για τον Κλίντον “αναβάλετε για άγνωστο χρονικό διάστημα” λόγω διαφωνιών όσον αφορά τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπιλ Κλίντον ήθελε να του δοθούν οι ερωτήσεις προκειμένου να εγκριθούν, αλλά και να έχει και λόγο στο τελικό αποτέλεσμα. Από τη μεριά του Σκορσέζε δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση, ενώ εκπρόσωπος της HBO για την οποία ετοιμαζόταν το ντοκιμαντέρ δήλωσε πως “μπορεί να μην βγει σύντομα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει καθόλου”.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top