29
ΜΑΪΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 27 Views

Πατσίνο και Ντε Πάλμα ξανά μαζί για το αστυνομικό θρίλερ “Retribution”

depalma pacino

depalma pacino

Το ότι ο Μπράιαν Ντε Πάλμα και ο Αλ Πατσίνο  θα συνεργάζονταν ξανά ήταν μια είδηση που κυκλοφορούσε εδώ και κάποιους μήνες, όμως η ταινία “Happy Valley” στην οποία θα συνεργάζονταν είχε προβλήματα με την χρηματοδότησή της και έτσι δεν προχώρησαν τα σχέδια αυτά. Στο φετινό American Film Market, μια συνάντηση παραγωγών που γίνεται κάθε χρόνο για την προώθηση, χρηματοδότηση και απόκτηση ταινιών, προέκυψε κάτι νέο το οποίο θα σταθεί τελικά η αφορμή να συνεργαστούν τελικά.

Η ταινία “Retribution” θα είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με θέμα έναν εκτελεστή και έναν αστυνομικό οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να εξαρθρώσουν ένα κύκλωμα παιδικής πορνείας που δρα στη Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για μεταφορά της βέλγικης ταινίας του 2003 “The Memory of a Killer” σκηνοθεσίας Έρικ Βαν Λόι. Στην ταινία του Βαν Λόι ο εκτελεστής έχει σύνδρομο Αλτχάιμερ, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό θα ισχύει και στην ταινία του Ντε Πάλμα.

Το σίγουρο είναι πως το κοινό θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ντε Πάλμα και Πατσίνο οι οποίοι στο παρελθόν μας έχουν δώσει τα Scarface και Carlito’s Way.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top