11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 21 Views

Τα αδέλφια Κοέν επιλέγουν τον Τζορτζ Κλούνει στο επικό τους φιλμ για τη Ρώμη

coen 1

 

coen 1

Τί έχουν στα σκαριά μετά το “Inside Llewyn Davis” οι αδερφοί Κοέν;

Πιο παλιά είχε κυκλοφορήσει δήλωση από συνέντευξη των Κοέν οτι η επόμενη ταινία τους θα έχει σαν θέμα τον κόσμο της όπερας αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη θα βασίζεται σε ένα σενάριο που το περιτριγυρίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Ο Τζοελ Κοέν μιλώντας στο Thompson on Hollywood ανέφερε οτι «αρκετές φορές δουλεύουμε πράγματα που βρίσκονται σε διάφορα στάδια, ολοκλήρωσης ή απλά σκέψης, ενώ υπάρχουν και σενάρια που έχουμε γράψει όλα αυτά τα χρόνια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Για να είμαι ειλικρινής, τα σενάρια που έχουν γραφτεί και τελειώσει και τα αφήνουμε στο συρτάρι για χρόνια, μετά δεν ενδιαφερόμαστε να τα γυρίσουμε. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. .. Αυτό το δουλεύουμε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι η επόμενη ταινία.

Ο Ίθαν Κοέν επεξηγεί λέγοντας « (το θέμα) σχετίζεται με την κινηματογραφική βιομηχανία και ζωή καθώς και την θρησκεία και την πίστη. Και θα είναι με τον Τζορτζ (Κλούνει).

Πρόσφατα οι αδερφοί Κοέν είχαν δηλώσει οτι σκέφτονται να γυρίσουν ένα ιστορικό έπος στη Ρώμη με ξίφη και σανδάλια, και μάλλον έκαναν αναφορά σε αυτό το πρότζεκτ, με τον Τζορτζ Κλούνει στο καστ.

Επιμέλεια: Ελίνα Τραιφόρου

Δείτε εδώ το προηγούμενο άρθρο για τους Κοέν

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top