17
ΙΟΥΝΙΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 35 Views

Το γήρας δεν έρχεται μόνο του για τον Αλ Πατσίνο στο “The Humbling”

the_humbling

the_humbling

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Φίλιπ Ροθ είναι η επόμενη ταινία του Αλ Πατσίνο, “the Humbling” για τη ζωή ενός ηθοποιού καθώς βαδίζει προς την τελευταία περίοδο της ζωής με όχι και τόση χάρη.

Ο Πατσίνο υποδύεται τον Σάιμον Άξλερ, έναν πολύ διάσημο ηθοποιό που πλησιάζοντας τα 70 έχει χάσει την υποκριτική του ικανότητα. Ύστερα από την (κυριολεκτική) πτώση του από τη θεατρική σκηνή πέφτει σε κατάθλιψη και αναγκάζεται να περάσει κάποιο καιρό σε ψυχιατρική κλινική καθώς υπάρχουν υποψίες πως έχει και κάποιου είδους άνοια. Βγαίνοντας από την κλινική υπόσχεται να συνεχίσει τη θεραπεία και να σταματήσει το θέατρο. Για έναν άνθρωπο τόσο δοσμένο στην τέχνη του είναι αδύνατον να σταματήσει να υποκρίνεται και κρίνει τις ικανότητές του έχοντας πλέον σαν σκηνή την καθημερινή του ζωή. Αρχίζει να ξαναζεί στην πραγματικότητα όταν ξεκινά ένα παράδοξο δεσμό με την κατά πολύ νεότερη κόρη φίλων του (Γκρέτα Γκέργουιν) η οποία ως τότε δήλωνε πως ήταν λεσβία. Δεν είναι σίγουρο όμως πως θα τα καταφέρει. Έχοντας περάσει τόσα χρόνια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας φαίνεται και ο ίδιος να μην μπορεί να καταλάβει αν είναι ο εαυτός του ή μια διαδοχή αποσπασμάτων από τους ρόλους που έχει υποκριθεί.

Ο πολυβραβευμένος Μπάρι Λέβινσον(Good Morning, Vietnam, Rain Man) σκηνοθετεί εξαίσια αυτή τη σκοτεινή κωμωδία για το γήρας που δεν έρχεται μόνο του. Αναμένεται να βγει στις αίθουσες στο τέλος του Ιανουαρίου και στο μεταξύ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top