11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 35 Views

Θρίλερ κατασκοπείας η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ. Με Βλαντιμίρ Πούτιν, με Ρούνι Μάρα γυρίσματα και σε Ελλάδα

redsparrow

redsparrow

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετήσει την Ρούνι Μάρα( Κορίτσι με το Τατουάζ) στο θρίλερ κατασκοπείας «Red Sparrow»( Κόκκινο Σπουργίτι). Η ταινία πέρασε από αρκετά στάδια όταν η αρχική επιλογή της εταιρείας παραγωγής να βρεθεί στο τιμόνι ο Ντάρεν Αρονόφσκι, τελικά ναυάγησε. Η σύνοψη του βιβλίου, πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η ταινία, έχει ως εξής: Στη σύγχρονη Ρωσία, που κυβερνάται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσίδα πράκτορας Ντομινικα Εγκόροβα, δυσκολεύεται να επιβιώσει στη ζούγκλα των μετα-σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών. Της δίνεται η διαταγή χωρίς να το θέλει να γίνει μια «Sparrow», εκπαιδευόμενη στην αποπλάνηση για να βρει έναν νεαρό πράκτορα της CIA, τον Νάθανιελ (Νέητ) Νας.

Η δράση επεκτείνεται σε Ρωσία, Φιλανδία, Ελλάδα, Ιταλία και ΗΠΑ, και η Ντομινικα με τον Νέητ συγκρούονται σε μια μάχη επιθυμιών και αναπόφευκτα απαγορευμένου πάθους που φέρνει σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των άλλων. Ενώ συνάπτονται και διαλύονται μυστικές συμφωνίες, το παιχνίδι της Ντομινικα και του Νέητ φτάνει σε θανατηφόρα μονοπάτια. Σύντομα ένας από τους δύο έχοντας επικίνδυνη διπλή ταυτότητα θα ξεκινήσει μια αποστολή ζωής και θανάτου που αναλώνει τις μυστικές υπηρεσίες από τη Μόσχα μέχρι την Ουάσιγκτον.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top