08
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 12 Views

Άλλη μια γύρα από αλκοόλ. Ο Τόμας Βίντερμπεργκ κατευθύνει το “Another Round”

Vinterberg

Vinterberg

Ένα χάρτη και μια πυξίδα προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει ο γνωστός Δανός σκηνοθέτης του περίφημου δόγματος 95 Τόμας Βίντερμπεργκ. 22 χρόνια μετά τη θορυβώδη “ Οικογενειακή Γιορτή”, 10 μετά το “Submarino” και 8 μετά την καταπληκτική ταινία “ Το Κυνήγι”, δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεφύγει από τις αδιάφορες παραγωγές , όπως ήταν το “Κουρσκ”.

Το τελευταίο του έργο με τίτλο “Another Round”, θα κάνει την πρεμιέρα του, στο Φεστιβάλ του Γκέτεμποργκ. Μαθαίνουμε, πως επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής, στο αλκοόλ που κι ο ίδιος αγαπά. Ένας Νορβηγός φιλόσοφος, ισχυρίστηκε ότι όλοι οι άνθρωποι κουβαλάμε  εκ γενετής μία απειροελάχιστη ποσότητα αλκοόλ  στο αίμα μας.

Ο Βίντερμπεργκ εμπνέεται από τη θεωρία του Νορβηγού φιλοσόφου και πλάθει μια ιστορία, όπου τέσσερις καθηγητές γυμνασίου αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εθιστική έλξη των ποτών και του οινοπνεύματος,μέσω ενός πειράματος. Πρωταγωνιστής του, θα είναι ο Μαντς Μίκελσεν, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Προβολή στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top