11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 55 Views

Η 21η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι πια γεγονός!

banderas almodovar cruz

banderas almodovar cruzΟ Πέδρο Αλμοδόβαρ ανακοίνωσε σε συνέντευξή του πως στην επόμενη ταινία, την 21η της καριέρας του, θα βρεθεί ξανά μαζί με δύο από τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε μερικές από τις πιο πετυχημένες ταινίες του, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η ταινία θα έχει τίτλο ”Dolor y Gloria”(Πόνος και Δόξα) και το θέμα της θα είναι ένας σκηνοθέτης στην δύση της καριέρας του καθώς θα αναπολεί το παρελθόν, “τις πρώτες αγάπες, τις δεύτερες αγάπες, τη μητέρα, την θνητότητα, έναν ηθοποιό με τον οποίο είχε συνεργαστεί, τη δεκαετία του ’60, του’80, το παρόν, και την αίσθηση της κενότητας, μία δυσανάλογη αίσθηση κενότητας που πηγάζει από την ανικανότητά του να συνεχίσει να κάνει ταινίες .”

Ο ίδιος περιγράφει το “Dolor y Gloria” ως ταινία αρσενικών πρωταγωνιστών, με τον Μπαντέρας στον ρόλο του σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή τον Asier Etxeandía. Η Κρουζ και η Τζουλιέτα Σεράνο -”δύο ηθοποιοί που λατρεύω”- θα έχουν δευτερεύοντες ρόλους.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Ιούλιο.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top