26
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Το ” Memento” επιστρέφει. Στα σχέδια, το ριμέικ της επιτυχημένης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

memento

memento

Μεγάλα έντυπα του εξωτερικού, έχουν κατατάξει το οσκαρικό»( Πρωτότυπο σενάριο & μοντάζ) « Μεμέντο» του Κρίστοφερ Νόλαν, σαν μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων 15 χρόνων. Η εταιρεία ΑΜΒΙ, ανέλαβε τα δικαιώματα για το ριμέικ της ταινίας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει 200 εκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές, Μόμικα Μπακάρντι-Αντρέα Ιερβολίνο, με τον τελευταίο να δηλώνει: το « Μεμέντο» κατατάσσεται, ως μία από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας. Πολλοί το έχουν δει 10 φορές και αισθάνονται πως πρέπει να το δουν, για μία ακόμη φορά. Αυτό το γεγονός, μας κάνει να πιστεύουμε, πως δικαιολογείται να γυριστεί το ριμέικ της ταινίας. Ο πήχης έχει μπει ψηλά, εξαιτίας της ιδιοφυΐας του Κρίστοφερ Νόλαν. Εμείς  θα θέλαμε να παραμείνει και τώρα ο πήχης το ίδιο ψηλά», ανέφερε ο μεγαλοεπενδυτής της ταινίας Αντρέα Ιερβολίνο.

Πλοκή Ταινίας

Ύστερα από το θάνατο της γυναίκας του,ο Guy Pearce είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο και να τον σκοτώσει. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γι`αυτόν, καθώς πάσχει από μια σπάνια μορφή αμνησίας και τα μόνα του όπλα είναι οι σημειώσεις που κρατάει και η φωτογραφική του μηχανή.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top