24
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 106 Views

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι είναι αστεία, σέξι και αιματοβαμμένη

spike-lee-kickstarter2

spike-lee-kickstarter2

Η τελευταία ταινία του Σπάικ Λι είναι ταινία τρόμου και έχει τον τίτλο «Da Sweet Blood of Jesus». Κεντρικοί χαρακτήρες είναι άνθρωποι που ρουφούν αίμα αλλά ο Σπάικ Λι εξηγεί πως «δεν είναι μια ιστορία με βρικόλακες. Είναι για ανθρώπους εθισμένους στο αίμα… Αστεία, σέξι και αιματοβαμμένη. Μια άλλου είδους ερωτική ιστορία.»
Εμπνεύστηκε δε από την ταινία «Ganja & Hess» (1974) του Μπιλ Γκαν, την οποία ο Λι είχε δει πρώτη φορά στη σχολή κινηματογράφου στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Λέει ο Σπάικ Λι χαρακτηριστικά πως «Ο Μπιλ (Γκαν) δεν πίστευε ότι είναι μια ταινία για βρικόλακες. Από τη στιγμή που η ταινία έφυγε από τα χέρια του και ξαναμονταρίστηκε, πουλήθηκε μετά με αυτό τον τρόπο πατώντας πάνω στην επιτυχία του «Blacula».
Ο Σπάικ Λι έκανε καμπάνια μέσω του Kickstarter γι αυτή την τελευταία του ταινία έχοντας αποσπάσει 1.4 εκ δολάρια από 5000 άτομα μέσω του ίντερνετ ενώ ο στόχος ήταν τα 1.25 εκ δολάρια. Η ταινία γυρίστηκε μέσα σε 16 μέρες το περασμένο φθινόπωρο στο Μπρούκλιν και στο νησί Martha’s Vineyard με πρωταγωνιστές τους Ζάρα Έιμπραμς και Τάιρον Γουίλιαμς.
Δείτε 2 φωτογραφίες από την ταινία:

www.indiewire.com www.indiewire2

Tagged with:
RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top