15
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2019
screeneye.gr
No Comments 18 Views

Την κινηματογραφική βιογραφία του Μάικ Τάισον σκηνοθετεί (τελικά) ο Μάρτιν Σκορσέζε

jfoxx

jfoxx

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν από πέρυσι το καλοκαίρι πως ο Μάρτιν Σκορσέζε θα γυρίσει βιογραφική ταινία για τον μποξέρ Μάικ Τάισον. Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Τζέιμι Φοξ ο οποίος θα είναι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Σε συνέντευξή του ο Φοξ δήλωσε: «Πήγα στην Paramount με τον Μάικ Τάισον. Κι έτσι θα κάνω την ιστορία του Μάικ Τάισον. Το να είμαι στο ίδιο δωμάτιο και να προσπαθώ να πείσω την Paramount για την ιστορία του Μάικ Τάισον, με τον Μάικ Τάισον από τη μία πλευρά και εμένα από την άλλη να κάνουμε και οι δύο τον Μάικ Τάισον ταυτόχρονα. Και με τον Μάρτιν Σκορσέζε στο τιμόνι. Θα είναι η καλύτερη ταινία για το μποξ που έχει κάνει ο Μάρτιν Σκορσέζε από τον καιρό του Raging Bull(Οργισμένο είδωλο).»

Συνέχισε λέγοντας πως η ταινία θα είναι για κάποιον που στα 18 του είχε 60 εκατομμύρια δολάρια στη διάθεσή του από τα οποία όλοι ‘θέλαν να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν, αλλά και για έναν μεγάλο πια άνθρωπο που κάθεται και αναλογίζεται τα όσα έγιναν και πως τα λεφτά ήταν η αιτία της πτώσης του.

Με τα τόσα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται ήδη ο Σκορσέζε αλλά και με τόσα ακόμα που του έχουν προταθεί, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να αρχίσουν τα γυρίσματα για να το πιστέψουμε. Προς το παρόν ο σκηνοθέτης παρουσιάζει 24 πολωνικές ταινίες που επέλεξε προσωπικά σε συνεργασία με τις KINOTEKA Polish Film Festival, BFI Southbank και Filmhouse Edinburgh και θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετανίας.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top