08
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 152 Views

Ο “Σκοτεινός Αρκτικός” του Ίαν ΜακΓκουάιρ στην οθόνη με τον Κόλιν Φάρελ

collin farell

collin farell

Ο Κόλιν Φάρελ, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους αστέρες του κινηματογράφου. Δεν είναι ο Λάνθιμος, που τον έκανε διάσημο, ήταν από πριν, αλλά η συνεισφορά του, επί παραδείγματι στο The Lobster, ήταν καταλυτική στην επιτυχία της ταινίας. Συνεργάστηκε-μεταξύ άλλων- με τους Τέρενς Μάλικ, Σοφία Κόπολα, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μάικλ Μαν.

Τώρα συνεργάζεται με τον Αντριου Χέινς τον οποίο γνωρίσαμε στην Ελλάδα από την ταινία “ 45 Χρόνια”, σε ένα θρίλερ  τεσσάρων επεισοδίων για το BBC . Το “ North Water”, το οποίο στηρίζεται σε μυθιστόρημα του Ίαν ΜακΓκουάιρ ο Φάρελ ερμηνεύει μια ψυχωσική προσωπικότητα κάπου στα 1859,  όπου θα συναντήσει πάνω σε ένα πλοίο στο δρόμο για την Αρκτική, έναν δυστυχισμένο χειρούργο, που ψάχνει μέσα από το μεγάλο ταξίδι, τη λύτρωση.

“Ο Χένρι Ντραξ είναι μέλος του πληρώματος του φαλαινοθηρικού «Volunteer», που ξεκινά από το Γιόρκσερ για τα νερά του Αρκτικού Κύκλου. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Πάτρικ Σάμνερ, πρώην στρατιωτικός χειρουργός, με αμαυρωμένη φήμη και καθόλου χρήματα. Μην έχοντας καλύτερη επιλογή, αποφασίζει να αποπλεύσει μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα ως γιατρός του πλοίου, σε αυτό το καταδικασμένο, βίαιο, βρόμικο ταξίδι”.

“ Ο Σκοτεινός Αρκτικός” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top