30
ΜΑΪΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 168 Views

Τη διάσημη αρχαιολόγο Έντιθ Πρίτι θα υποδυθεί η Κέιτ Μπλάνσετ στο «The Dig» της Σουζάνε Μπίερ

suzane cate

suzane cate

Η Δανέζα σκηνοθέτις, βραβευμένη με Όσκαρ, Σουζάνε Μπίερ πρόκειται να σκηνοθετήσει την Κέιτ Μπλάνσετ στη νέα της ταινία που θα είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζον Πρέστον «The Dig». Το σενάριο τοποθετείται την περίοδο 1938-39 και έχει σαν κεντρικό θέμα τις ανασκαφές στο Σάτον Χου όπου ανακαλύφθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα του 6ου και 7ου αιώνα, μεταξύ αυτών και ένα πλοίο 27 μέτρων όπου εικάζεται ότι θάφτηκε ο Βασιλιάς Ρέντγουολτ της Ανατολικής Αγγλίας.

Η Μπλάνσετ θα υποδυθεί μια ερασιτέχνη αρχαιολόγο, την Έντιθ Πρίτι, που αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες των ανασκαφών αυτών. Λίγο πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η ταινία καταπιάνεται με την ανακάλυψη ενός πολιτισμού από έναν άλλον πολιτισμό που εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε κίνδυνο καταστροφής. Πηγές αναφέρουν ότι το σενάριο θα «έχει πολλές πτυχές και μεγάλο συναισθηματικό βάρος ακολουθώντας τις παραδόσεις ταινιών όπως «Τα Απομεινάρια Μιας Μέρας», μιλώντας για την αγάπη, τη ζωή και το θάνατο.» Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2014.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top