11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 474 Views

Η Τίλντα Σουίντον στην νέα ταινία του Απιτσατπόνγκ Βεερασεθάκουλ “Memoria”

tilda

Tilda-Swinton-Apichatpong

 

Στην Λατινική Αμερική, και συγκεκριμένα στην Κολομβία θα μας μεταφέρει η νέα ταινία της Τίλντα Σουίντον την οποία θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος στο Φεστιβάλ των Καννών Απιτσατπόνγκ Βεερασεθάκουλ. Σύμφωνα με δηλώσεις της ηθοποιού, βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη εδώ και περίπου μία δεκαετία για να κάνουν μαζί μία ταινία και αυτό που ετοιμάζουν θα βασίζεται “στην ιστορία της αποικιοκρατίας και την συλλογική μνήμη η οποία μπορεί να οδηγήσει στον φόβο”.

Η ταινία θα έχει τίτλο Memoria και θα είναι η πρώτη ταινία που θα γυρίσει ο σκηνοθέτης εκτός Ταϊλάνδης. “Κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 τα πράγματα ήταν πολύ βίαια (στην Κολομβία), πολύ περισσότερο απ’ότι σήμερα… καθώς οδηγούσες μπορεί υπήρχε κάπου μία βόμβα και κάποιες φορές να σταματούσε η κυκλοφορία και να μην ήξερες (γιατί)”, αναφέρει ο σκηνοθέτης. “Οι άνθρωποι φαντάζονται πράγματα και μέσα τους έχουν φόβο. Η ταινία θα αφορά σε αυτό, την αναμονή για κάτι που δεν γνωρίζεις”.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το 2019.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top