30
ΜΑΪΟΥ
2024
screeneye.gr
No Comments 38 Views

” Voyage of Time” ο τίτλος της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ. Οι πρώτες φωτογραφίες

Voyage-of-Time-1-620x306

Voyage-of-Time-1-620x306

Νέες πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για το νέο ντοκιμαντέρ του Τέρενς Μάλικ με τίτλο «Voyage of Time» που θα θυμίζει σε πολλά το δικό του φιλμ ” Το Δέντρο της Ζωής” του 2011. Θα είναι, όπως αναφέρεται «μια γιορτή της γης, παρουσιάζοντας συνολικά τον χρόνο, από τη γέννηση του σύμπαντος μέχρι το θάνατό του» και θα «εξετάζει όσα συνέβησαν ως προεργασία του θαύματος που παρουσιάζεται μπροστά μας τώρα.

Μετά τα νεφελώματα και τα σουπερνοβα, μετά τους τόπους μέσα στη λάβα και τον καπνό, μετά τη δημιουργία των πρώτων κυτταρικών οργανισμών, τα πρώτα ψάρια, τα πρώτα αμφίβια και ερπετά, ιδού το μεγάλο θαύμα!» Εκτός από την 40λεπτη εκδοχή που θα προβληθεί παγκοσμίως σε αίθουσες IMAX, θα υπάρξει και μια εκδοχή μεγάλου μήκους. Να σημειωθεί ότι την αφήγηση θα κάνει ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ που συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο κι ως παραγωγός και στο ” Δέντρο της Ζωής”.

Voyage-of-Time-2-620x316

Οι παραγωγοί της ταινίας δήλωσαν πως στο ντοκιμαντέρ «χρησιμοποιώντας λέξεις και μουσική, βλέπουμε το σύμπαν και τους μικροσκοπικούς ζωικούς οργανισμούς του πλανήτη μας με ευγνωμοσύνη και δέος, στην πιο φιλόδοξη ταινία του Μάλικ μέχρις στιγμής… Η ιστορία ασχολείται με τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής, που μας αγγίζουν όλους με συναισθηματικό, όμορφο και εκπληκτικό τρόπο.»

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top