10
ΜΑΪΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 25 Views

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το τρέιλερ της νέας και επίκαιρης ταινία του Κλιντ Ίστγουντ το «American Sniper»

americansniper2

americansniper

Ο υπερήλικας Κλιντ Ίστγουντ δεν τα βάζει κάτω. Μόλις ολοκλήρωσε δύο ταινίες το μιουζικαλ «Jersey Boys» και το «American Sniper» με το δεύτερο να θέτει τις βάσεις για μερικές υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ. Πρωταγωνιστής ο γνωστός μας από τον «Οδηγό Διαπλοκής» Μπράντλεϊ Κούπερ στο ρόλο ενός επιδέξιου στρατιώτη στο πεδίο της μάχης, κατά τη δεύτερη εισβολή των Αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στο Ιράκ.

americansniper2

Πρόκειται για πραγματική ιστορία, βασιζόμενη στα έργα και τις ημέρες του στρατιώτη Κρις Κάιλ , ο οποίος εξέδωσε πρόσφατα τα απομνημονεύματα του με τίτλο «American Sniper». Ο Κρις Κάιλ με το θάρρος του και τη γενναιότητα του θα σώσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές και η φήμη του γρήγορα θα εξαπλωθεί, χαρακτηρίζοντας τον οι συνάδελφοι του, ως θρύλο. Την ίδια στιγμή αποτελεί τον υπ αριθμόν 1 στόχο των ιρακινών  ανταρτών.

Όμως ο Κάιλ διατηρεί και μια άλλη ζωή πίσω στην Αμερική, με σύζυγο που έχει φτάσει στα όρια της και παιδιά που μεγαλώνουν με έναν πατέρα ωσεί παρών.

Πρεμιέρα στις Η.Π.Α στις 16 Γενάρη

 

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top