21
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 14 Views

Διθυραμβικά τα πρώτα σχόλια για το ” Captain Fantastic” με τον αγνώριστο Βίγκο Μόρτενσεν

Captain-Fantastic

Captain-Fantastic

Μία από τις δυνατές στιγμές του πρόσφατου Φεστιβάλ Σαντάνς στη Γιούτα των Η.Π.Α χαρακτηρίστηκε το «Captain Fantastic», εξωθώντας και τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Καννών να προβάλουν την ταινία σε λίγες μέρες, μια επιλογή ασυνήθιστη για τους Γάλλους, που επιλέγουν  μόνο πρώτες προβολές.

Βαθιά στα δάση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, απομονωμένος από την κοινωνία, ένας αφοσιωμένος πατέρας ( Βίγκο Μόρτενσεν) αφιερώνει τη ζωή του στο να μεγαλώσει τα έξι μικρά παιδιά του.  Όταν όμως μια τραγωδία θα χτυπήσει την οικογένεια του, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον αυτοδημιούργητό τους παράδεισο, με τον θλιμμένο πατέρα να αρχίζει να αμφισβητεί τις αρχές που τους έχει διδάξει.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ματ Ρος και μαζί με τον Μόρτενσεν μεταξύ άλλων παίζουν οι Φρανγκ Λανγκέλα και η Κάθριν Χαν. Η ταινία θα ανοίξει στις αίθουσες των Η.Π.Α αρχές Ιουλίου και περίπου την ίδια περίοδο και στην Ελλάδα.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top