11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 175 Views

Ο 25χρόνος Ντολάν κατευθύνει την Μαριόν Κοτιγιάρ, τη Λέα Σεϊντού και τον Βενσάν Κασέλ στο “Το Τέλος του Κόσμου”

Cotillar Dolan Seydoux

Cotillar Dolan Seydoux

Ο Ξαβιέ Ντολάν φαίνεται να είναι ακούραστος και να έχει κάθε πρόθεση να μας εκπλήξει με τις επόμενες δουλειές του. Τον καιρό αυτό οργανώνει την παραγωγή της ταινίας «The Life and Death of John F. Donovan»,  με την Τζέσικα Τσαστέιν ενώ τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στις Κάννες ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Όπως μάθαμε χθες ύστερα από μια μικρή του ανακοίνωση μετά τις Κάννες θα ξεκινήσει την παραγωγή μιας ακόμα ταινίας.

Η ταινία αυτή θα είναι γαλλόφωνη και βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ζαν-Λικ Λαγκάρς La Fin Du Monde(Το τέλος του κόσμου). Το καστ της ταινίας αποτελείται μέχρι στιγμή από την Μαριόν Κοτιγιάρ, τη Λέα Σεϊντού, τον Βενσάν Κασέλ, τη Ναταλί Μπαγιέ και τον Γκασπάρ Ουλιέλ, ονόματα δηλαδή που θα σε έπειθαν να δεις ό,τι κι αν ήταν αυτό που έχει σταθεί αφορμή για να συνυπάρξουν. Το θέμα του έργου θα είναι ένας συγγραφέας που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του με σκοπό να ανακοινώσει τον επερχόμενο θάνατό του στην οικογένειά του. Στην πορεία του απογεύματος όμως ξυπνούν τα παλιά μίση και πάθη και κάθε προσπάθεια για κατανόηση σαμποτάρεται από την ανικανότητα που δείχνουν οι άνθρωποι στο να ακούσουν και να αγαπήσουν.

Η έβδομη ταινία λοιπόν του Ντολάν φαίνεται πως θα μας παρουσιάσει άλλη μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση ενώ ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος που θα δουλέψει με το καστ αυτό. «Είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου και το μεγαλύτερό μου πάθος να δουλεύω με ταλέντα που εμπνέουν στο πλατώ και όχι μόνο να τα σκηνοθετώ, αλλά σαν ηθοποιός-σκηνοθέτης να παίζω μαζί και μέσω αυτών, ακόμα και από την άλλη πλευρά του καθρέπτη».

Ο Ντολάν δεν έχει κανένα σκοπό να μας κάνει να βαρεθούμε αφού το φθινόπωρο, ύστερα από το τέλος των γυρισμάτων του «La Fin Du Monde», θα ξεκινήσει την παραγωγή του “The Life and Death of John F. Donovan”. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως θα πρωταγωνιστούν ο Κιτ Χάρινγκτον, η Τζέσικα Τσάστειν, η Σούζαν Σάραντον και η Κάθι Μπέιτς και εκτός από πρώτη του αγγλόφωνη ταινία θα είναι και η πιο ακριβή του παραγωγή ως τώρα.

 

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top