11
ΙΟΥΝΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 18 Views

Ο Ξαβιέ Ντολάν σκοτώνει τη μητέρα του στο “Elephant Song”. Δείτε το τρέιλερ.

elephant_song

elephant_song

Στο νέο τρέιλερ της ταινίας “Elephant Song”ο χαρακτήρας του Ξαβιέ Ντολάν ομολογεί πως σκότωσε τη μητέρα του από τα πρώτα δευτερόλεπτα και τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο από εκεί και πέρα. Η μεταφορά του θεατρικού έργου του Νίκολας Μπίλον άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο φεστιβάλ του Τορόντο όπου και έκανε πρεμιέρα.

Η ταινία ακολουθεί την πορεία του διευθυντή μιας ψυχιατρικής κλινικής, του Δρ.Γκριν προκειμένου να βρει έναν απ’τους καλύτερους ψυχιάτρους της κλινικής του που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε είναι ένας από τους τρόφιμους της κλινικής, ο Μάικλ. Η δεσποινίς Πίτερσον, η αρχινοσοκόμα της κλινικής, καταλαβαίνει πόσο πολύ τον στοιχειώνει αυτή η εξαφάνιση και τον προειδοποιεί να μείνει μακρυά από τον συγκεκριμένο ασθενή, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Μάικλ μιλά στον γιατρό για ελέφαντας και όπερα (με περιστασιακές αναφορές σε φόνους και βρώμικα παιχνίδια) κι έτσι τον σπρώχνει σε μια πονηρή παγίδα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Ξαβιέ Ντολάν στο ρόλο του Μάικλ και οι Μπρους Γκρίνγουντ, Κάθριν Κίνερ και Κάρι-Αν Μος. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Τσαρλς Μπιναμέ.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top