28
ΜΑΪΟΥ
2022
screeneye.gr
No Comments 83 Views

Ο σκηνοθέτης του οσκαρικού « The Αrtist» ετοιμάζει ταινία για τον Ζαν-Λικ Γκοντάρ

414764

414764

Τον Ζαν-Λικ Γκοντάρ προτίθεται να ερμηνεύσει ο ηθοποιός Λουί Γκαρέλ στη νέα ταινία με προσωρινό τίτλο «Redoubtable» ( Φοβερός) που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του οσκαρικού « The Αrtist» Μισέλ Χαζαναβίσιους.  Ο 49 χρόνος Γάλλος δημιουργός πριν από 2 χρόνια βρέθηκε από τη δόξα στη συμφορά, όταν η ταινία του που ακολούθησε το « The Artist», το « The Search», θεωρήθηκε μια μεγάλη αποτυχία, που δεν προβλήθηκε σχεδόν πουθενά. Μάθετε τη γνώμη μας, ΕΔΩ.

godard1

Τώρα εμπνέεται από τον πρωτοπόρο σκηνοθέτη της Νουβέλ Βαγκ, για να βγάλει στο φως, τη σχέση του Γκοντάρ με την Ανν Βιαζέμσκι, χρησιμοποιώντας τα απομνημονεύματα της Γαλλίδας ηθοποιού και συγγραφέα, στα 13 χρόνια γάμου με τον Ζαν-Λικ Γκοντάρ. Χώρισαν το 1979. Η ταινία του Μισέλ Χαζαναβίσιους θα επικεντρωθεί στην περίοδο που το διάσημο ζευγάρι της εποχής, γύριζε την « Κίνέζα», προπομπός του κινήματος του Μάη του ’68 και ένα φιλμ που τοποθέτησε οριστικά και αμετάκλητα τον Γκοντάρ να ενστερνίζεται τη Μαοϊκή θεώρηση.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top