17
ΜΑΡΤΙΟΥ
2020
screeneye.gr
No Comments 8 Views

Ξεκινά γυρίσματα ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Έκλεισε το πρωταγωνιστικό δίδυμο του “Silencio”

pedro_almodovar

pedro_almodovar

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αναζητούσε ένα δυνατό καστ για την επόμενη ταινία του, “Silencio(Σιωπή)”. Απ’ό,τι φαίνεται το βρήκε αφού μόλις ανακοίνωσε πως οι Ισπανίδες ηθοποιοί Έμμα Σουάρεζ και Αντριάνα Ουγκάρτε θα είναι οι πρωταγωνίστριες του δράματος που θα ακολουθεί τη ζωή μιας γυναίκας «που παλεύει να επιζήσει στα όρια της τρέλας» από το 1985 ως το σήμερα. Οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν την γυναίκα αυτή σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση«η «Σιωπή» μας μιλά για το αναπόφευκτο πεπρωμένο, τις τύψεις, το ακατανόητο μυστήριο που μας κάνει να εγκαταλείπουμε αυτούς που αγαπάμε, να τους αποκόπτουμε απ’τις ζωές μας λες και δεν σήμαιναν ποτέ τίποτε, και για τον πόνο που προκαλεί στο θύμα αυτή η εγκατάλειψη. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τη Τζουλιέτα, αλλά καμιά φορά τα θαύματα συμβαίνουν».

Ο τίτλος αναφέρεται στην κόρη της Τζουλιέτας, καρπός του έρωτά της με έναν ψαρά(Ντάριο Γκράο), και την οποία εγκατέλειψε. Τον εραστή της ενήλικης Τζουλιέτα θα υποδυθεί ο Αργεντινός ηθοποιός Ντάριο Γκραντέτι, τον οποίο είχαμε δει και στην ταινία «Μίλα της».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο στην Ισπανία.

RELATED ARTICLES

Επικοινωνία
Γενικό e-mail επικοινωνίας screeneyefilm@gmail.com Για αποστολή δελτίων τύπου κινηματογραφικών εκδηλώσεων cine-events@screeneye.net
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μαθένετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας!

Back to Top